Shop de look

MINIMALISM

Nude vibes all the way! Creëer een rustige look door verschillende beige tinten met elkaar te combineren. Dit staat super stylish! Ben jij meer van de rustige outfits of ga je liever voor kleur?

Shop de look

THE PERFECT OUTFIT

Wat een prachtige jumpsuit! Met 1 item is je hele outfit compleet. En hij is voor iedere gelegenheid geschikt! Hij draagt mega comfy, net een pyjama! HEBBEN! Welke kleur is jouw favoriet?

Shop de look

GAATJES SCHIETEN

Wist je dat je bij ons oorgaatjes kan komen schieten? Wij doen dit in onze filialen in Ommen en Raalte. Ondertussen hebben we al meega veel ladies blij gemaakt met een leuke earparty! Kom langs voor de mogelijkheden, voor gaatjes schieten hoef je geen afspraak te maken. Perfect voor een impulsieve actie dus. Trouwens, we hebben in Raalte en Ommen een SUPER grote collectie MyJewellery, waardoor je dus gelijk je hele oor kan opfleuren en vernieuwen! :P (Ja, alles wat glimt trekt de aandacht en moet je uiteraard hebben en ja hier hebben we ervaring mee hihi)

Shop de look

TIME FOR A DIVE

We zijn zo happy dat we eindelijk weer kunnen genieten van warme zomerdagen! Wat kan een mens gelukkig worden van een paar zonnestralen. Weet je wat jouw zomer nog vrolijker maakt? Een zwembroek die bij aanraking van water veranderd! Op deze toffe zwembroeken van Jack & Jones verschijnt een patroontje wanneer je het zwembad in springt! De zwembroeken van Sea'sons veranderen van kleur! Tof toch? Om de show mee te stelen op de camping in Frankrijk!

Shop de look

JEANS ACTIE | 2 voor €69,99

Ben jij bekend met de blush jeans van Only? Dan word jij heel blij van deze actie! Ken je deze jeans niet? De blush is een skinny jeans met een wat kortere pijp die valt op de enkel. Hierdoor heb je altijd een randje huid boven je sneaker. Daarom is deze broek ook perfect voor de wat kortere dames onder ons want de broek is nooit te lang. De broek komt in de meeste wassingen in drie lengtematen, waardoor er voor iedereen wel een juiste maat tussen zit. Ook krijgen we steeds weer nieuwe wassingen binnen waardoor je altijd dit fijne modelletje kan dragen, zonder dat je al-tijd maar in dezelfde jeans loopt. Deze jeans nog nooit geprobeerd? Zeker de moeite waard! Bestel hem nu.