Shop de look

LAYERING

Tegenwoordig mag je je blouse overal open overheen dragen! We love this trend! Het is stoer, easy en het staat vooral enorm tof. Met deze look kun je eindeloos variëren in kleur, stof & prints.

Shop de look

NEW YDENCE COLLECTION!

Deze prachtige collectie is geheel met elkaar te mixen & matchen! De collectie bestaat uit verschillende trending items al gilets, blouses met mooie mouwdetails & mixing prints. Alles wat jij nodig hebt om je wintergarderobe mee aan te vullen. Shop nu!

Shop de look

COLTRUI FOR EVERY OCCASION

Een coltrui heeft een formele uitstraling. Het is een kledingstuk dat je gemakkelijk kan combineren met een mooie pantalon en bijpassende colbert. Tegenwoordig wordt de coltrui ook wat stoerder gedragen op bijvoorbeeld een jeans en met een blouse er over. Nu het kouder begint te worden kunnen we gewoonweg niet meer zonder een van deze truien!

Shop de look

NUDE AESTHETICS!

De aardetinten zijn mega trending op het moment! En je kan ze heel goed combineren met zwart. Top je warme oversized trui af met een paar sexy leren laarzen, of ga voor een lieve blouse op je stoere short! Een gouden tas van MyJewellery maakt je look helemaal af!