Shop de look

Autumn-Ready with a Striped Sweater

De bladeren beginnen langzaam te verkleuren en de ochtenden worden frisser. Het is duidelijk: de herfst staat voor de deur. Het seizoen van warme chocolademelk, knusse avonden bij de open haard en heerlijke herfstwandelingen. En wat hoort daar natuurlijk bij? Lekkere warme truien met de leukste patroontjes! Van gezellige kabels tot vrolijke strepen, de herfst is hét moment om je garderobe te vullen met comfortabele en stijlvolle breisels. Dus haal die favoriete trui maar weer tevoorschijn en geniet van het knusse gevoel dat de herfst met zich meebrengt. Zamé draagt hier een kleurrijke trui van Ydence op een mooie donkerblauwe pantalon.

Kijk op de Ydence pagina om de hele Ydence collectie te bekijken.

Shop de look

Zamé's favorite

Als je Zamé vraagt welke winterjas ze zou scoren voor dit seizoen dan is het deze! (Ze heeft 'm ook gekocht hihi). Hoe stoer is deze jas?!

'De jas is kort en dat is makkelijk als ik met de auto naar het werk kom, èn hij is zwart/beige, dus past over iedere outfit heen!"

Kijk op de Winterjassen pagina om de hele jassen collectie te bekijken.

Shop de look

Bold Women's Red Suit

Schitter in deze adembenemende rode blazer en pantalon van Ydence! Dit prachtige pak straalt niet alleen zelfvertrouwen en kracht uit, maar ook een flinke dosis lef. Elk detail is met zorg vervaardigd, zodat jij met deze outfit onvergetelijke indrukken achterlaat. Jouw garderobe verdient deze gedurfde toevoeging, en jij verdient het om te stralen met flair! Maak de look van broek en blazer compleet met een witte blouse met een leuk borduursel voor een extra gekke touch. Ook de blouse komt uit de fantastische collectie van Ydence.

Kijk op de Ydence pagina om de hele Ydence collectie te bekijken.